vrijdag 16 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Korfballers sv Conventus kunnen het niet afmaken tegen OKV

19 februari 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Ondanks een flitsende start, hebben de korfballers van sv Conventus het zondag niet af kunnen maken tegen OKV. De Zwijndrechtse selectie kwam al vroeg in de wedstrijd op drie punten voorsprong, maar moesten uiteindelijk de meerdere erkennen in de tegenstander.

Naast het goede nieuws dat het team volgend seizoen Benno Snaphaan definitief als hoofdtrainer krijgt, was er nog meer goed nieuws voor het team: de langdurig geblesseerde Ellen Verschoor was weer inzetbaar.

Conventus begon direct vanaf de eerste minuut scherp aan de wedstrijd en liep al snel uit tot een voorsprong van drie punten. Maar bij een 1 – 4 stand slaagde OKV er in om de Zwijndrechtse selectie aanvallend vast te zetten en werd de onderlinge verhouding omgedraaid. Zo kwam Conventus opeens op een 8 – 4 achterstand, voordat het weer scoringskansen kon benutten en het verschil voor rust tot 9 – 8 verkleinde.

Na de rust was het echter OKV dat veel sterker uit de kleedkamer kwam. Aanvankelijk kon Conventus nog meegaan qua scores, maar na een 12 – 10 stand moest het team definitief lossen. Waar Conventus ondanks veel kansen de bal maar niet in de korf kreeg, bleef de tegenstander wel scoren. De achterstand was al tot 17 – 10 opgelopen voordat het in geel/zwart spelende team weer tot scoren wist te komen. Uiteindelijk zou de wedstrijd in een 23 – 14 nederlaag eindigen.

Lees meer over:

korfbal sv conventus
Deel dit bericht met je vrienden!