donderdag 2 december 2021

Alles over Zwijndrecht

Een zon overgoten middag, met enthousiaste huttenbouwende jeugd

19 februari 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Zaterdagmiddag 17 februari ging aan het Develpad de vlag in top. "Yel, Yel, Yel hutten bouwen kunnen we wel." Een zonovergoten middag, met enthousiaste jeugd. De jeugd en zeker hun ouders en opa’s en oma’s hebben hun hart kunnen ophalen. Takken genoeg om een mooie wilgenhut te bouwen.

Na een middag hard werken ging de eigen gemaakte vlag in top. Een echte jury kwam langs om hun werk te waarderen. Na hun Yel, en een zeer goede beoordeling, overhandigde de jury elk kind een pluim met een felicitatie er bij.

Dit zijn middagen met een gouden randje, om nooit meer te vergeten. Yel,Yel,Yel hutten bouwen kunnen ze wel.

Deel dit bericht met je vrienden!