maandag 17 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Peuters welkom op Schaepmanlaan en Emmastraat

16 februari 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Is uw (bijna) peuter toe aan een volgende stap? Denk dan eens aan de peuterspeelgroep! Op de locaties Schaepmanlaan 23 en Emmastraat 9 heeft Yes! Kinderopvang nog een aantal plekjes vrij. Bent u schipper en meert u regelmatig aan in Zwijndrecht of omgeving? Dan heeft Yes! een speciaal en aantrekkelijk pakket voor uw peuter op de Emmastraat!

Voorbereiding op de basisschool
Op de peuterspeelgroep bereidt Yes! kinderen vanaf 2 jaar spelenderwijs voor op de basisschool. Ze leren alvast eenvoudige routines en maken kennis met leuke activiteiten, materialen en leeftijdgenootjes. Ze leren veel van elkaar. In een uitdagende ruimte ontwikkelen de kinderen zich razendsnel. Professionele pedagogisch medewerkers stimuleren de peuters om steeds weer een stapje verder te gaan. Ook  nemen de kinderen af en toe een kijkje in de kleuterklas. Spelen op de peuterspeelgroep is voor de kinderen vooral heel erg leuk. De meeste kinderen spelen er twee dagdelen per week.

Het beste voor kinderen én ouders
Yes! Kinderopvang denkt niet alleen aan de kinderen, maar ook aan de ouders. Hierdoor  kunnen ouders van Yes! bijvoorbeeld gratis gebruikmaken van de kennis van een pedagoog. Zij kunnen bij de pedagoog van Yes! terecht voor opvoedtips, -trucs en –hulp. Alvast kennismaken?

Kosten
Heeft u recht op kinderopvangtoeslag? Dan kunt u de toeslag gebruiken voor de peuterspeelgroep. Alle peuterspeelgroepen van Yes! Kinderopvang voldoen namelijk aan de voorwaarden hiervoor. Voor ouders die hier geen recht op hebben, heeft Yes! een aantal subsidieplaatsen.

Bron foto: Yes! Kinderopvang.

Deel dit bericht met je vrienden!