maandag 17 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Locoburgemeester bezoekt 60 jarig bruidspaar Voogd-Bronk

9 februari 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - De heer en mevrouw Voogd-Bronk gaven elkaar op 6 februari 1958 te Dordrecht het jawoord.  Reden voor locoburgemeester Robert Kreukniet het bruidspaar op 7 februari 2018  te bezoeken en hen namens het gemeentebestuur te feliciteren.

Het bruidspaar heeft samen 3 kinderen en 6 kleinkinderen. De heer Voogd was een fervent tuinder. Larenlang had hij een volkstuin met vele verschillende groenten en fruit.  De kleinkinderen zeggen nog steeds dat de aardbeien nergens zo lekker zijn als dat ze bij opa waren! De heer en mevrouw Voogd-Bronk vertelden de locoburgemeester over de mooie vakanties in Oostenrijk en Zwitserland. Tegenwoordig maken zij bootreizen. Het 60-jarig huwelijk wordt binnenkort nog in familieverband feestelijk gevierd.

Bron foto: Gemeente Zwijndrecht.

Deel dit bericht met je vrienden!