maandag 17 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Kunsttentoonstelling Midden-Inn

8 februari 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Vanaf maandag 5 februari is er een nieuwe tentoonstelling in Midden-Inn (Sportlaan 10 te Heerjansdam) te bewonderen. Op de tweede verdieping kunt u genieten van een groot aantal verschillende foto’s van Cees van Rijswijk.

U bent maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 van harte uitgenodigd om van de tentoonstelling te komen genieten. De tentoonstelling blijft deze gehele winter te zien.Deze keer is het thema van de foto’s ‘vogels uit eigen tuin’ U treft ruim twintig foto’s aan van allerlei vogels die ook bij u in de tuin te vinden zijn, dus kom vooral kijken welke vogels u allemaal kunt herkennen.

Foto’s van Cees van Rijswijk

Lees meer over:

Sportlaan vogels midden-inn
Deel dit bericht met je vrienden!