donderdag 28 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Klaverjasvereniging Drechtsteden organiseert goedbezochte toernooien in Swinhove

29 januari 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Dat er in onze gemeente veel klaverjasliefhebbers wonen, dat kunnen we zien op de bijgevoegde foto's bij dit artikel. De Klaverjas Vereniging Drechtsteden is inmiddels uitggegroeid tot een vereniging die veel toernooien organiseert. De K.V. Drechtsteden vertelt hier zelf het volgende over:

"Elke 4de zaterdag van de maand organiseert de Klaverjas Vereniging Drechtsteden een 7 ronde koppelklaverjassen en jokeren toernooi. Individueel opgeven is mogelijk, u wordt dan, indien mogelijk, gekoppeld aan een andere individuele speler.

de Toernooien beginnen om 10.00 uur en meestal zijn we rond 17.00 uur klaar. Ook is er een tombola aanwezig met VVV giftcards. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 p.p..

Op zaterdag 9 juni deze zomer organiseren ze een marathon koppelklaverjassen en jokeren. Deze duurt van 10.00 tot 22.00 uur. De kosten hiervan bedragen € 18,00 incl. lunch en diner.

Vanaf zondag 18 februari beginnen ze ook met koppelklaverjassen en jokeren op zondag. Bij voldoende animo wordt er dan ook maandelijks op zondag gekaart. De kosten voor de zondag zijn € 9,00 p.p. incl. lunch.

Alle toernooien vinden plaats in Swinhove, Plantageweg 3 3333 GZ Zwijndrecht.
Voor vragen of overige informatie kunt u contact opnemen via: kjvds1@gmail.com of  06-174.772.46 (Remco).

Of neem op uw gemak eens een kijkje op onze website: www.kvdrechtsteden.nl"

Tot zover de Klaverjasvereniging Drechtsteden.

Bron foto's: K.V. Drechtsteden.

Deel dit bericht met je vrienden!