woensdag 27 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Heb je talent en zoek je een podium? Toon je talent bij KunZt

22 januari 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Wil je op een laagdrempelige manier podiumervaring opdoen in de gezellige bar van KunZt in Zwijndrecht? Meld je dan aan voor het Open Podium op vrijdag 23 februari 2018. KunZt organiseert het KunZt Open Podium voor bijvoorbeeld zangers, koren, dichters, muzikanten, kleinkunstenaars, singer-songwriters en comedians.

Schrijf je in voor 30 januari
Schrijf je in via www.kunztzwijndrecht.nl. Stuur daarnaast ook een filmpje/opname door van jouw act. De deadline is 30 januari, 12.00 uur. Er is een aantal voorwaarden verbonden aan je deelname, dus lees die even goed door vóór je je opgeeft. Heb je nog vragen? Kijk op de site bij veel gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met j.pors@zwijndrecht.nl, telefoon: (078) 770 35 91

Komen kijken?
Is jouw talent stoel zitten? Kom dan gezellig kijken! Entree is gratis en iedereen is welkom. Bring your friends!

Alle info op een rij
- Deelnemers: Getalenteerde inwoners van Zwijndrecht en omgeving met enige podiumervaring vanaf 14 jaar
- Publiek: Iedereen is welkom!
- Waar: Kunzt in het Oude Raadhuis, Raadhuisplein 3, ingang zijde Burgemeester de Bruïnelaan.
- Wanneer: Vrijdag 23 februari 2018, vanaf 20.00 uur (tijden onder voorbehoud)
- Entree: Gratis

www.kunztzwijndrecht.nl

Deel dit bericht met je vrienden!