donderdag 28 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Aanvraag lintje 2019 voor 1 juli 2018 indienen

12 januari 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Voor de lintjesregen in Zwijndrecht 2019 kunnen tot 1 juli 2018 aanvragen gedaan worden. Een lintje is een blijk van waardering voor personen die zich belangeloos inzetten voor de samenleving, bijvoorbeeld iemand die zich tomeloos inzet voor een sportclub, muziekvereniging of de medemens. U kunt voor een dergelijk persoon een lintje aanvragen bij de gemeente. 

De behandeling van een voorstel kost veel tijd. Daarom is het belangrijk om tijdig in actie te komen. Naast de lintjesregen voor Koningsdag is het ook mogelijk een lintje aan te vragen voor de uitreiking bij een bijzondere gebeurtenis. In dit geval moet men de aanvraag tenminste vijf maanden van tevoren bij de gemeente indienen.

Informatie
Meer informatie kan men vinden op www.lintjes.nl en op www.zwijndrecht.nl  bij Bestuur en organisatie/ Onderscheidingen. Op deze site vindt u het aanvraagformulier. Maar voordat u een aanvraag doet neem dan eerst contact op met het gemeentehuis van Zwijndrecht om na te gaan of de verdiensten inderdaad bijzonder genoeg zijn voor een Koninklijke onderscheiding. U kunt daarvoor bellen met Marcella Cobelens van het Kabinet van de burgemeester, telefoon (078) 770 36 18.

Deel dit bericht met je vrienden!