donderdag 28 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Aikido Zwijndrecht gestart

8 januari 2018 (door Josette Huisman)

ZWIJNDRECHT - Op dinsdag 2 januari is Aiko Zwijdrecht van start gegaan. Die avond meldden zich 5 mensen om te kijken of Aikido iets voor hen is. Na afloop was iedereen erg enthousiast. De lessen vinden vanaf nu elke dinsdagavond van 19:30 - 21:00 uur plaats in wijkcentrum Xiejezo.

De mat is 80 vierkante meter groot. Er is daardoor genoeg plaats. Mocht je de opening gemist hebben,  kom dan een andere dinsdag kennis maken met Aikido en kom er achter of het iets voor jou is? Trek een trainingsbroek en een T-shirt aan en doe mee! Elke les is een open les, dus je mag altijd binnenlopen en meedoen. Meer informatie over Aiko Zwijndrecht vind je op de website.

Lees meer over:

xiejezo aiko
Deel dit bericht met je vrienden!