Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Inschrijving 41ste Verkerkloop vanaf 15 januari geopend'
08jan 2018

Inschrijving 41ste Verkerkloop vanaf 15 januari geopend

ZWIJNDRECHT - Vanaf 15 januari aanstaande is de inschrijving geopend voor de 41ste editie van de Verkerkloop in Zwijndrecht. Het hardloopevenement vindt plaats op woensdagavond 16 mei en zal plek bieden aan 3500 hardlopers van jong tot oud. Inschrijven voor de 5 en 10 km en de bedrijvenloop is mogelijk via www.verkerkloop.nl

De 41ste editie van de Verkerkloop zal traditiegetrouw bestaan uit het Zwijndrechts Scholenkampioenschap voor deelnemende basisscholen, de 5 en 10 kilometerloop voor individuele hardlopers en de 5 kilometerloop voor bedrijventeams.

Inschrijven mogelijk vanaf 15 januari
Inschrijven voor de 5 en 10 kilometerloop voor individuele hardlopers en de 5 kilometerloop voor bedrijventeams is mogelijk vanaf 15 januari en gebeurt volledig digitaal via www.verkerkloop.nl. De inschrijving is geopend tot en met zondag 13 mei. Deelname aan individuele loop kost €7,50, bedrijventeams betalen €200,- per team met een oplopende korting bij meerdere teams. Deelnemers van de bassischolen worden via de eigen school opgegeven, deelname voor deze kinderen is gratis. Iedere deelnemer ontvangt een medaille en eigen downloadbare finishfoto en video.

Over de Verkerkloop:
De Verkerkloop is een begrip in Zwijndrecht en ver daarbuiten. Editie 2017 was met 3500 deelnemers waarvan 1000 scholieren het grootste sportevenement van Zwijndrecht en tevens één van de grootste jeugdlopen van Nederland. Meer informatie is te vinden op www.verkerkloop.nlDeel dit bericht met je vrienden!