zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Twaalf jubilarissen gehuldigd bij VV Groote Lindt

8 januari 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 6 januari zijn tijdens de nieuwjaarsreceptie van VV Groote Lindt twaalf jubilarissen gehuldigd. In totaal werden er zes leden gehuldigd voor 25 jaar, vier leden voor 40 jaar, één lid voor 50 jaar en één lid voor 70 jaar lidmaatschap van vv Groote Lindt.

De huldiging van de heer Pleun Rijsdijk (70 jaar lid, zie foto) was een prachtige afsluiting van een hele mooie dag. In een volle kantine gaven de vele aanwezigen een staande ovatie op het moment dat zijn naam werd genoemd. Een prachtig en emotioneel gebaar wat door vele Lindtenaren achteraf werd bestempeld als kippenvelmoment.

De gezamenlijke toast op de drukbezochte nieuwjaarsreceptie was het slot van de traditionele "Oliebollen" opening van het seizoen. In de ochtend speelde de jeugdleden een onderling toernooi en in de middag werd de wedstrijd tussen Groote Lindt 1 en de helden van weleer gespeeld. Een vermakelijke wedstrijd die eindigde in een 7-2 overwinning voor het huidige Groote Lindt 1.

En natuurlijk konden ouders, spelers, speelsters en toeschouwers de gehele dag genieten van de vers gebakken en heerlijke oliebollen.

Deel dit bericht met je vrienden!