woensdag 27 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Expositie 'Mijn Stad' zeer de moeite waard

5 januari 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Kunstwerken van jong en oud. Zeker 138 cursisten, variërend van 6 tot 100 jaar, hebben meegedaan aan de tentoonstelling "Mijn Stad". Aanstaande zondag 7 januari opent wethouder Jolanda de Witte deze gloednieuwe tentoonstelling in het gemeentehuis van Zwijndrecht. Dit gebeurt om 15.00 uur in het bijzijn van ruim 100 deelnemers, vrienden en familieleden.

Voor de tentoonstelling zijn cursisten van schildersscholen en cursisten keramiek uitgedaagd een kunstwerk in te leveren. "Mijn Stad" kan Zwijndrecht zijn, maar ook een andere stad met een bijzondere betekenis. Twee of driedimensionaal, nieuw gemaakt of een werk wat al eerder gemaakt is. Er zijn allerlei soorten kunstwerken ingeleverd, waaronder ook een stad in 3D, gemaakt door kinderen. Een commissie heeft de werken beoordeeld en een mooie selectie gemaakt voor de tentoonstelling. De cursisten kregen in Zwijndrecht les van: Barteljee, Atelier 49 (Marjon den Engelsman), Atelier Marjan van Breugel en Octo-art.

Komt u kijken?
Deze expositie is zéér de moeite waard! KunZt is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zondag tussen 13.30 uur en 16.30 uur. Op feestdagen zijn wij gesloten. KunZt is goed toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. U vindt de expositieruimte van KunZt in het gemeentehuis (Raadhuisplein 1), ingang aan de Burgemeester de Bruïnelaan.

www.kunztzwijndrecht.nl

Deel dit bericht met je vrienden!