Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Oliebollen voor de voedselbank'
01jan

Oliebollen voor de voedselbank

ZWIJNDRECHT - Op donderdag 28 december heeft een elftal actieve leden van de PvdA Zwijndrecht oliebollen gebakken voor de voedselbank. In een geoliede samenwerking tussen bakkers, deegbereiders en inpakkers werden zo’n 1.200 oliebollen gebakken. De bollen waren gevuld met appels en rozijnen en smaakten ouderwets lekker. Uiteindelijk kon de voedselbank 140 zakjes oliebollen afhalen.

De actie werd mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van de Zwijndrechtse brandweer. De faciliteiten van de brandweer met een garage waar elektriciteits- en gasaansluitingen beschikbaar waren boden uitstekende werkomstandigheden.

De PvdA vraagt met deze actie aandacht voor de armoedebestrijding en levert tegelijk een concrete bijdrage aan de voedselbank. Verder zijn kerstpakketten ingezameld en is de lokale omroep Atos geholpen met hun inzamelingsactie voor de voedselbank. Hiervoor zijn Nelleke den Boer, Marjolein Kock, Hilda Rijnaard en Gerard Slotema actief geweest in winkelcentrum Walburg.Deel dit bericht met je vrienden!