Naomi Visser opgenomen in Nationale turnselectie

09 januari 2017 door Hennie van der Zouw
Naomi Visser opgenomen in Nationale turnselectie

ZWIJNDRECHT - Naomi Visser, selectielid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, is opgenomen in de nationale dames turnselectie.

De vijftienjarige Naomi ontving deze eervolle uitnodiging naar aanleiding van haar prestaties bij de recentelijk gehouden nationale instroom test.

Zij zal naast haar trainingen bij haar thuisclub O & O (onder leiding van haar trainster Jacky Dollee) regelmatig voor trainingsstages afreizen naar Heerenveen waar zij onder leiding van bondscoach Vincent Wevers zich gaat voorbereiden op onder andere deelname aan het European Youth Olympic Festival (EYOF) dat van 22 t/m 30 juli zal plaatsvinden in het Hongaarse Györ.

Het Oranje lidmaatschap is geldig voor een jaar en loopt af op 31 december 2017. In 2017 heeft Naomi de mogelijkheid het lidmaatschap te verlengen. De criteria hiervoor volgen na het EK van aanstaande april

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.