Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'D66 Zwijndrecht presenteert kandidatenlijst'
29dec 2017

D66 Zwijndrecht presenteert kandidatenlijst

ZWIJNDRECHT - Voor D66 Zwijndrecht begint 2018 goed met een sterke kandidatenlijst, zo laat het afdelingsbestuur van de partij weten. Maar liefst zestien leden van de partij hebben zich gemeld voor een plek op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart. Deze lijst bestaat uit gedreven kandidaat-raadsleden die zijn gekozen door de leden van de afdeling, en lijstduwers die hen ondersteunen.

"Onze nieuwe talenten en de huidige raadsleden willen graag de komende raadsperiode voor de inwoners van Zwijndrecht aan de slag. Ik heb er vertrouwen in dat ze de inwoners laten zien wat ze voor hen kunnen betekenen, en ben ontzettend blij met de kandidatenlijst.", aldus voorzitter afdelingsbestuur Edith van der Reijden. De eerder gekozen lijsttrekker van D66 Zwijndrecht Wim van der Does kijkt uit naar de verkiezingen in maart:

"Onze kandidatenlijst bestaat uit leden die zich allemaal op hun eigen manier inzetten voor de gemeente Zwijndrecht. Een team om trots op te zijn en waar ik met veel plezier lijsttrekker van ben. Ik kijk met vertrouwen uit naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart."

Op de tweede en derde plaats van de kandidatenlijst staan de huidige raadsleden Sabine Schipper en Marian Pater, gevolgd door Frank Trijsburg, Joke Verhage, Erik van Antwerpen, Laurens Bekker, Cynthia van der Graaf, Patrick Gommans, Arjan van der Graaf, Edwin van der Ploeg, Cor Pater, Edith van der Reijden, Lennart Brand, en oud-wethouder Kees Merkus. Wethouder Jolanda de Witte sluit de kandidatenlijst af en geeft aan trots te zijn:
" We hebben een mooie partij en met elkaar hebben we de afgelopen vier jaar veel kunnen realiseren! Ik ben trots op onze kandidatenlijst en zie uit naar een volgende periode met deze fijne groep mensen."Deel dit bericht met je vrienden!