woensdag 20 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Officiële start bouw appartementencomplexen Landzigt en Rietvink.

20 december 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Wethouder Aaike Kamsteeg (Ruimtelijke Ontwikkeling) heeft maandag 18-12-2017 de eerste 'officiële' paal geslagen voor de appartementencomplexen Landzigt en Rietvink van het nieuwbouwproject Euryza.

Het zijn de eerste woningen van dit project die BAM Wonen bouwt  in opdracht van Ontwikkelaar AM.  Euryza is gelegen aan de Oude Maas tussen het Crescent en het Maasplein in Zwijndrecht. De twee appartementencomplexen bevatten in totaal 27 appartementen en hebben uitzicht op het oude Centrum van Dordrecht.

De complexen zijn vernoemd naar twee van de vele molens die vroeger in en rond Zwijndrecht stonden.

Deel dit bericht met je vrienden!