Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Zwijndrechtvoorelkaar: 'Helpen maakt Zwijndrecht mooier''
07dec 2017

Zwijndrechtvoorelkaar: 'Helpen maakt Zwijndrecht mooier'

ZWIJNDRECHT - Hulp vragen, het kan soms een hele stap zijn. Maar misschien heeft u wel een lampje dat al maanden moet worden ingedraaid. Of worden die wekelijkse boodschappen erg zwaar. Van gezelschap tot een paar extra handen op het voetbalveld. Durf te vragen via de website van Zwijndrechtvoorelkaar.

TIP: Schiet een bekende of een thuisprofessional aan om uzelf aan te melden op de website. Het is zo gedaan.

Maak een ander blij
Wat voor jou vanzelfsprekend is, kan voor een ander een hele onderneming zijn. Bied jij graag een helpende hand? Heb je een talent voor techniek, een sterke arm of een warm hart ter beschikking? Maak een ander blij en meldt je aan op Zwijndrechtvoorelkaar. TIP: Geef aan in welke hulpvragen je geïnteresseerd bent. Je bent een held.

Team Zwijndrechtvoorelkaar
Team Zwijndrechtvoorelkaar staat voor u klaar voor hulp en advies als hulpvrager maar ook als vrijwilliger. Wij zijn telefonisch te bereiken op telefoonnummer 078-770 81 88, dan maken we graag een afspraak op één van onze loket-locaties.

Durf te vragen
Zwijndrechtvoorelkaar geeft u een overzicht van alle hulpvragen in Zwijndrecht. Zo kunt u zelf eens een oproep plaatsen wanneer u om hulp verlegen zit of kunt u zien wie u een handje kunt helpen. Maak daarom een account aan op www.zwijndrechtvoorelkaar.nl.

De loket-locaties:
- Maandag 13:00 – 16:00: SWOZ – Norderstedtplein 14, 3332 GK Zwijndrecht
- Vrijdag 10:00 – 12:00: De Nederburgh – Duivenvoorde 211A, 3334 EH ZwijndrechtDeel dit bericht met je vrienden!