maandag 12 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Geslaagde Fifty-Fit-Avond bij O&O

28 november 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Het bestuur van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O heeft voor haar fifty-fit-leden een beweegavond georganiseerd. Meer dan zestig leden maakten gebruik van deze gevarieerde avond. Het geheel werd gesponsord door Supermarkt JUMBO.

In het programma was opgenomen o.a. een dans gecomponeerd door Wil in ’t Veld, “pilates met een twist” onder leiding van Angelique Tubbing en bewegen met een bal verzorgd door Marry van er Ent. De warming-up en cooling-down kwam tot stand met Pauline den Hartog

Tijdens de rustmomenten werden tussen door demo’s gegeven door de jazzafdeling “Dance Crew” en de acro-afdeling.

De avond werd afgesloten met een hapje en een drankje en bij het naar huisgaan ontvingen alle deelnemers een gevulde “goodybag”.

Lees meer over:

o&o fifty fit goodybag
Deel dit bericht met je vrienden!