maandag 12 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Goede start bij eerste plaatsingswedstrijden

27 november 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Bij de in Bergschenhoek gehouden eerste NK-plaatsingswedstrijd individueel turnen is de meisjes- en damesselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O succesvol van start gegaan. Zij wist daarbij beslag te leggen op één gouden , twee zilveren en een bronzen medaille.
Het goud kwam op naam van Anniek Postema. In de klasse senior-C overtuigde zij met 45,833 punten. Bij de senioren-B pakte Renate van ’t Hof het zilver. Haar puntentotaal kwam uit op 45,934. Zilver was er ook voor Dunya Bezemer. In de categorie Instap-N3 turnde zij een fraaie score van 48,425 punten bijeen. Het brons was tenslotte voor Milou Antheunisse. Zij bond de strijd aan bij de senioren-C en zette een score van 43,550 punten neer.

Verder gaan door naar de tweede plaatsingswedstrijd: Lisa Hendrikse, Jente van der Kruk, Sabrina Weijer (allen senior-B), Suzanne Kunsel, Suzanne Tol, Jara van Dijk, Elianne Stehouwer (allen senior-C), Asley Soares, Anouk Tieman, Sydney van der Burg (allen jeugd-N3), Ilse Standhardt (pupil-2-N2), Abigail Koch (instap-N3), Feline Kouwenhove, Imani Vers (instap-N2).

Lees meer over:

turnen o&o
Deel dit bericht met je vrienden!