zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Naomi Visser turnt Internationaal

21 november 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT -Naomi Visser, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O, heeft als Oranjeselectielid  deelgenomen aan het in Marseille (Frankrijk) gehouden internationaal toernooi “De Open Massila-cup”.

Naomi eindigde met het Nederlandteam, verder bestaande uit Vera van Pol, Kirsten Polderman en Julliette Pijnacker met 147,816 punten op de vierde plaats. Individueel noteerde zij ondanks een val op balk en brug met een score van 49,200 punten toch nog een twaalfde plaats. Met een derde plaats (12,833 pnt.) drong Naomi door tot de vloerfinale. Helaas kon zij deze klassering niet vasthouden en werd zij werd uiteindelijk met 12,167 punten vijfde.

Lees meer over:

oranje turnen internationaal
Deel dit bericht met je vrienden!