zondag 28 november 2021

Alles over Zwijndrecht

Bezoek van Develsteincollege aan gemeentehuis

14 november 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Op 8 november brachten een aantal HAVO-klassen van het Develsteincollege een bezoek aan de gemeente

Naast een quiz over de gemeenteraad voerden de scholieren een debat over een  onderwerp waar ook de gemeenteraad zich over moet buigen. De vraag aan de scholieren was: geld inzetten voor het realiseren van een evenemententerrein of inzetten voor de verbetering van het Veerplein.

Het was verrassend dat uit de vier debatrondes die plaatsvonden de meningen van verdeeld waren. Twee groepen kozen voor inzetten voor het evenementen terrein en de twee andere groepen vonden dat het opknappen van het Veerplein de eerste prioriteit moet krijgen.

Bron foto: Gemeente Zwijndrecht.

Deel dit bericht met je vrienden!