zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Sportkampioenen gezocht

3 november 2017 (door Josette Huisman)

ZWIJNDRECHT - Is de sportman van het jaar lid bij uw vereniging? Twijfel niet en nomineer meteen. Aanmelden kan tot 30 november 2017.

Is dé sportman van het jaar lid bij uw vereniging? Of heeft uw club het grootste sporttalent of het beste sportteam in huis? Of misschien kent u iemand in uw vrienden- of kenniskring die het geweldig doet en waar u trots op bent? Heeft u al iemand in gedachten? Twijfel niet en nomineer meteen. Aanmelden kan tot 30 november 2017.

Elk jaar huldigt de gemeente sporters die zich op de een of andere manier onderscheiden. Het wordt een feestelijke avond, georganiseerd door het Platform Sport en Bewegen. Samen maken we er een mooi feest van en laten we zien dat we trots zijn op alle prestaties die onze Zwijndrechtse en Heerjansdamse sporters leveren.

Categorieën
Kent u iemand die in aanmerking komt voor de titel van sportman (18+), sportvrouw (18+), sporttalent (t/m 17 jaar), sportteam junioren (t/m 18 jaar), sportteam senioren (19+) of  sportteam fifty fit (60+) van dit jaar?

Elke sporter kan meedingen naar de titel van sportkampioen 2017. Het maakt niet uit of iemand de sport op recreatie- of wedstrijdniveau beoefent. Hier vindt u ook het aanmeldformulier en criteria om deel te kunnen nemen. Voor aanvullende informatie kunt u ook een e-mail sturen naar sport@zwijndrecht.nl.

Een onafhankelijke jury bekijkt alle inzendingen en selecteert per categorie drie genomineerden. Deze genomineerden krijgen in december persoonlijk bericht. Ook worden hun namen via de gemeentelijke informatiekanalen bekend gemaakt.

Lees meer over:

sportkampioenen
Deel dit bericht met je vrienden!