zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Eindelijk winst voor de korfballers van Conventus

2 oktober 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Na de verloren partijen van de afgelopen weken zat er niet veel spirit meer in de korfballers van SV Conventus. De afgelopen week is tijdens de training getracht om de  neuzen weer dezelfde kant op te zetten en met succes. De eerste punten zijn afgelopen zondag binnengehaald.

De wedstrijd begon heel goed en Conventus stond al snel 4 punten voor, alvorens tegenstander OKV uit Oostzaan de korf wist te raken. Daarna werd het iets lastiger en kwam OKV terug tot 6-4. Conventus bleef doorknokken en zo gingen we de rust in met een 9-6 voorsprong.

De tweede helft begon met nog meer fanatisme en strijdlust dan de eerste helft. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen want de aanvallen lukten zonder problemen en de ballen gingen met gemak door de korf van de tegenstander. Conventus liep uit naar een voorsprong van 10 punten. Dat gaf veel vertrouwen en de verdediging durfde steeds meer risico te nemen. De wedstrijd eindigde met een 25-14 overwinning. Alle spelers hebben veel inzet getoond en allemaal gescoord.

Scores SV Conventus:
Selma van Putten 5x, Thomas Streefkerk 5x, Danny van Antwerpen 4x, Luuk van de Pol 3x, Walter Slingerland 3x, Priscilla Zijlmans 3x, Ellen Verschoor 1x en Sharon van Antwerpen 1x.

Fotografie: Kees Streefkerk / sv Conventus.

Lees meer over:

korfbal sc conventus
Deel dit bericht met je vrienden!