vrijdag 22 januari 2021

Alles over Zwijndrecht

Peuter-kleuter-instuif groot succes

25 september 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - De door O&O georganiseerde peuter-kleuter-instuif was zaterdag een groot succes. De belangstelling was overweldigend. Meer dan 120 peuters en kleuters wisten de weg te vinden naar de O&O-turnhal aan de Uilenvliet.

De jeugd werd daar door een groot aantal assistenten geleid en begeleid op een tweetal bewegingsbanen. Eén op een grote trampolinebaan en kriskras door de valkuil, de andere met gebruik van allerlei toestellen en ander materiaal waarbij zij moest klimmen, klauteren, duikelen, rollen en balanceren. Allerlei vormen  vanuit het beweegdiplomaprogramma kwamen hierbij aan bod. Ook het bewegen op muziek kreeg zijn aandacht en was een onderdeel van het geheel.
Na afloop werden de kinderen getrakteerd  op pannenkoeken en limonade en kregen zij bij de uitgang een kleurplaat uitgereikt.

Deel dit bericht met je vrienden!