zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

World Cup-zilver voor Bart Deurloo

18 september 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - In voorbereiding op de Wereldkampioenschappen van volgende maand heeft O&O-turner Bart Deurloo bij de Challenge World Cup in Parijs uitstekend zaken gedaan. Op het onderdeel rek wist Bart beslag te leggen op het zilver achter Epke Zonderland die het goud opeiste.
Met een score van 14,750 verbeterde Bart ruimschoots zijn waardering van 14,100 punten bij de kwalificatiestrijd en kwam uiteindelijk in de finale slechts 0,05 punten te kort op het goud van Zonderland. 

Bart wist ook tot de finale door te dringen op het onderdeel voltige. Als gevolg van een tussentijdse afstap kon hij zijn prestatie bij de kwalificatie niet evenaren. Met 13,100 punten  eindigde hij op de achtste plaats. Een tussentijdse afstap overkwam ook Boudewijn de Vries bij de kwalificatiewedstrijd. Met een uiteindelijke score van 13,500 miste hij daardoor de finalestrijd.
Frank Rijken eindigde met zijn 13,700 punten op brug even eens buiten de finale.

Lees meer over:

turnen world-cup
Deel dit bericht met je vrienden!