maandag 12 april 2021

Alles over Zwijndrecht

O&O actie: 'Een tientje voor een vriendje'

4 september 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Een voordeeltje voor leden van O&O. Door een grote reshuffle  binnen een deel van recreantafdelingen turnen, dans  en gymnastiek van  O&O – Zwijndrecht, is er bij alle recreantenafdeling ruimte ontstaan om nieuwe leden te kunnen plaatsen.

Als een “dankjewel” voor de flexibele inzet van de huidige leden biedt de vereniging haar eigen leden – van jong tot oud - een tientje voor elk aangebracht nieuw lid. De actie “een tientje voor een vriendje” geldt voor leden die zelf reeds minimaal een half jaar lid zijn.

Ieder nieuw lid heeft ook een voordeel; de gehele maand september is namelijk gratis! Kom snel naar een van onze locaties waar de lessen worden verzorgd.

Kijk op: www.o-en-o-zwijndrecht.nl voor het vernieuwde rooster. Nadere info is ook te verkrijgen bij het secretariaat Nel Korman, tel. 078-6194230.

Lees meer over:

turnen recreanten o&o
Deel dit bericht met je vrienden!