maandag 12 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Nieuwe indeling Jeugdrooster bij Turnvereniging O&O

28 augustus 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Met veel inspanning heeft het bestuur van de Zwijndrechts Turnvereniging O&O het lesrooster van haar jeugdafdelingen drastisch  uitgebreid. Hiermee heeft men de groepsgrootte van  verschillende groepen  kunnen aanpakken en kon daarbij een nieuwe leeftijdsindeling worden gerealiseerd.

Door het spreiden van de groepsaantallen en een betere afstemming van de leeftijden binnen de groep hoopt het bestuur dat de leiding op deze manier nog meer aandacht aan de individuele leerling kan schenken.

Deze behoorlijke omzwaaien en forse interne verhuizing kon worden gerealiseerd mede en dankzij  de flexibele inzet van de leiding.

Het geheel werd in goede banen geleid door de coördinatoren van de recreatieafdelingen Joyce en Stephanie van Cappellen.

Het nieuwe rooster en verdere informatie is te vinden op de site www.o-en-o-zwijndrecht.nl  of is te verkrijgen bij het secretariaat Nel Kortman, tel. 078-6194230 – Pauline den Hartog tel. 078-6767451 of info@o-en-o-zwijndrecht.nl

Lees meer over:

turnen o&o
Deel dit bericht met je vrienden!