zondag 28 november 2021

Alles over Zwijndrecht

Her-opening vernieuwd Weetpunt

12 augustus 2017 (door Josette Huisman)

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 2 september 2017 is het groot feest voor alle vrijwilligers van de Stichting Natuur & Landschap Zwijndrechtse Waard.  Na een lange en ingrijpende interne verbouwing van dit informatiecentrum, zal de Zwijndrechtse wethouder mevr. Jacqueline van Dongen zaterdagmiddag 2 september de officiële heropening verrichten.

Een aantal vrijwilligers is maandenlang bezig geweest met deze verbouwing. Ruimtelijk heeft dit bezoekerscentrum een metamorfose ondergaan en kunnen nu ook grotere groepen worden gehuisvest.  Ook is de techniek aangepast aan de moderne eisen van deze tijd, waarbij het aspect “duurzaamheid” centraal heeft gestaan. 

Zaterdagmiddag worden alle genodigden en vrijwilligers ontvangen en vanaf zondagmiddag 3 september (vanaf 13.00 uur) zijn alle geïnteresseerde inwoners uit de Zwijndrechtse Waard van harte welkom om een kijkje te nemen. De koffie staat klaar! ’t Weetpunt ligt in het zeer fraaie Munnikepark, Develpad 169.

Deel dit bericht met je vrienden!