zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Talent Team klaar voor de start van Europees Jeugd Olympisch Festival

17 juli 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Zaterdag heeft NOC*NSF op Papendal het Talent Team gepresenteerd dat volgende week in actie komt bij het Europees Jeugd Olympisch Ferstival. 75 topatleten, waaronder de O&O-turners Wesley de Haas en Bradley Noordzij, verdedigen dan de Nederlandse eer bij het evenement in de Hongaarse stad Györ.

De jonge topsporters, in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar, komen in actie bij atletiek, judo, handbal, kano, turnen, volleybal en zwemmen. Het team staat onder leiding van chef de mission Pieter van den Hoogenband.

Van 23 tot en met 29 juli neemt het NOC*NSF Talent Team Györ 2017 deel aan de veertiende zomereditie van het European Youth Olympic Festival (EYOF). Dit topsportevenement  voor zo’n 2500 jonge talenten uit 50 landen wordt georganiseerd onder auspiciën van de vereniging van Europese Olympische Comités EOC. Het EYOF wordt iedere twee jaar georganiseerd en kent een zomer- en een wintereditie.

Lees meer over:

sport turnen
Deel dit bericht met je vrienden!