zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Een geslaagde seizoensafsluiting voor O&O-Jeugd

3 juli 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - De jeugd van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O heeft met een meer dan geslaagde door JUMBO gesponsorde spelletjesmiddag het seizoen afgesloten. Het aanvankelijk buiten geplande jaarlijks terugkerend evenement was als gevolg van de verwachte weersomstandigheden naar de turnhal verhuisd.

Onder het thema “een reis door de tijd” namen zo’n honderdtwintig kinderen deel aan de spelletjes: de IJstijd (sjoelen met ijsblokjes), Ridders (een variant van ringsteken (pittenzakjes door hoepels gooien), De Oertijd (stormbaan van 33meter), Vikingen (varen met je boot (=mat schuiven)), Romeinse tijd (een torenbouwen (XL Jenga)), de toekomst (Ufo (frisbee)) werpen.

Het was een leuke, gezellige en vooral sportieve middag!
Van de Jumbo kregen alle kinderen een leuk gevuld tasje (pakje drinken, koek, mandarijn en een keykoord). Als aandenken ontvingen de deelnemers verder een kompas (met fluitje).
Voor de winnaars was er natuurlijk een medaille.
De leukste, sportiefste coach was dit jaar Mariska Olthoff.

Foto: O&O.

Lees meer over:

seizoen turnen sportief spelletjes
Deel dit bericht met je vrienden!