vrijdag 15 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Bouwstad dit jaar rommelstad

19 juni 2017 (door Josette Huisman)

ZWIJNDRECHT - De eerste week van de zomervakantie komt er weer aan. Vanaf maandag 10 juli zijn de kinderen van de leeftijd 4 t/m 12 jaar oud, net als voorgaande jaren van harte welkom bij Bouwstad. Dit grote bouwfestijn vindt plaats bij voetbalverenging Pelikaan. Het thema is: "Rommelstad"!

Bouwstad Zwijndrecht wordt georganiseerd door Stichting Hattrick. Zij laten via de website weten: "Dit jaar worden er geen hutten gebouwd, maar marktkramen. Daarnaast zal er een groot gezamenlijk bouwproject gemaakt worden wat van belang is tijdens ‘Rommelstad’. En waar we voor en met de kinderen leuke activiteiten zullen doen op de vrijdag en zaterdag. Ook worden er weer diverse sport- en knutselevenementen toegevoegd aan het dagprogramma. Het knutselprogramma zal in samenwerking zijn met welzijnsorganisatie Diverz.

De kinderen kunnen bouwen van maandag tot en met vrijdag. Op vrijdag van 15.00-19.00 uur en zaterdag van 10.00-16.00 uur zal Rommelstad geopend zijn en krijgen de kinderen de mogelijkheid om diverse spulletjes te verkopen. De kinderen hebben dan een rommelmarkt met elkaar gecreëerd! Ook staan er leuke en gezellige activiteiten op het programma tijdens deze 2 momenten.

Bouwstad start op maandag 10 juli en eindigt op zaterdag 15 juli. De kinderen kunnen zich alleen inschrijven voor 1 hele week. Zodat we met elkaar kunnen werken aan een mooie 1e editie van Rommelstad. Een weekkaart kost € 25,00. Een plekje voor de kraam reserveren kan door een e-mail te sturen naar bouwstad@stichtinghattrick.nl. Maximaal 5 kinderen per kraam!
Voor meer informatie ga naar www.stichtinghattrick.nl "

Lees meer over:

stichting hattrick bouwstad
Deel dit bericht met je vrienden!