woensdag 19 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

Lilian Bouman nieuwe bestuurder bij de Swinhove Groep

15 juni 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Per 1 juli treedt mevrouw Lilian Bouman in dienst als bestuurder bij de Swinhove Groep. Zij volgt mevrouw Desiree Sollewijn Gelpke op, die een functie heeft aanvaard als lid van de Raad van Bestuur van zorginstelling HWW in Den Haag.

Mevrouw Bouman heeft een ruim 20 jaar lange en brede werkervaring in de zorg. Daarin heeft zij meerdere managementfuncties vervuld, waarvan de laatste als Programma manager bij Rivas Zorggroep.

Met het aantreden van Lilian Bouman is het management team van de Swinhove Groep weer compleet en klaar om ten behoeve van haar cliënten strategische keuzes te maken, gericht op verdere kwaliteitsverbetering van de zorg en de toekomstbestendigheid van de organisatie.

Lees meer over:

zorg swinhove raad van bestuur
Deel dit bericht met je vrienden!