zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Albatrosjeugd beleeft zonnig piratenkamp

5 juni 2017 (door Josette Huisman)

ZWIJNDRECHT - Maar liefst 137 jeugdleden van Albatros hebben in het Pinksterweekend een geweldig kamp beleefd. Evenals in de afgelopen jaren was het kamphuis in het Brabantse Boxtel de thuishaven voor de korfballers die een zonnig avontuur beleefden met het thema “Ga je mee op zee naar Pirate Bay”.

Onder de deskundige leiding van 27 kapiteins werden er spannende spelen gespeeld, in bos, op het zand en op zee. Op tweede Pinksterdag keerde iedereen weer moe maar voldaan huiswaarts.
Deze week staat de volgende activiteit alweer op het programma als een groep Albatrossers, na jaren van afwezigheid, weer meeloopt in de Zwijndrechtse Avondvierdaagse.
Komende zaterdag staat vervolgens het Schoolkorfbaltoernooi gepland op de velden van Albatros en Conventus en zal er opnieuw een beroep gedaan worden op de sportieve kwaliteiten van veel jeugdleden en de inspanningen van de vrijwilligers van de club.

Albatros heeft de voorjaarscompetitie afgesloten met negen kampioenen. De seniorenteams 7,9 en midweek en de jeugdteams B1, D1, E1, E8, F4 en F6 mochten de bloemen in ontvangst nemen. Een puike prestatie van de 63-jarige korfbalclub die stappen hoopt te maken op het vlak van dynamisch korfbal en daar na de zomerstop verder mee gaat.
In de komende weken wordt er alvast getraind in de nieuwe leeftijdscategorieën en op 23 en 24 juni vinden de jaarlijkse paalschiettoernooien plaats. In de laatste week van juni wordt het oude kunstgras verwijderd zodat de korfballers eind augustus op een nieuwe mat met kleinere velden kunnen gaan acteren.

Lees meer over:

albatros
Deel dit bericht met je vrienden!