donderdag 28 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Berichten van Zwijndrecht.net nu rechtstreeks naar je WhatsApp

31 mei 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Meegaan met de tijd. Zwijndrecht.net zit niet stil, als het gaat om groei en ontwikkelen. De redactie is en blijft voortdurend bezig om de virtuele martkpleinen te verbeteren. Als het serviceniveau verder verhoogd kan worden, dan is de redactie daar altijd voor te vinden. Sociale media zijn binnen die visie een belangrijk gegeven. Want er wordt daar wat gedeeld...

WhatsApp
Met ingang van vandaag (woensdag 31 mei) kunnen bezoekers berichten die zij interessant vinden, ook rechtstreeks delen vanaf hun mobiel via WhatsApp. Kopieren en plakken van linken is nu voorbij. Makkelijk delen is de nieuwe norm. Dat kon eerder al voor Facebook, Twitter, LinkedIn en Google Plus. Deze opties zijn overigens ook te gebruiken voor de PC of Mac.

Nu is er voor smartphones en tablets dus een WhatsApp-knop bijgekomen. Die is te vinden onder de berichten op Zwijndrecht.net, als ook onder de andere websites van de Drechtsteden.

Like Zwijndrecht.net op Facebook
Goed en vlot kunnen communiceren via social media is een must. Ook nieuw is de mogelijkheid voor bezoekers om de Facebook-pagina van Zwijndrecht.net direct te liken zonder dat daarvoor Facebook bezocht moet worden. Onder het nieuwsartikel dat bezoekers lezen is nu ook een opvallende knop geplaatst.

Alles onder het motto 'gebruikersgemak' en 'service voor gebruikers en adverteerders.'

Lees meer over:

whatsapp liken facebook delen
Deel dit bericht met je vrienden!