dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

O&O turners hebben aansluiting gevonden met het landelijk niveau

15 mei 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - In Zwolle werd in de aanloop naar het Nederlands kampioenschap Acrogymnastiek  de halve finale geturnd. Van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O hadden twee koppels zich weten te plaatsen voor deze halve eindstrijd. Het mix-paar Arnold en Ezra in ’t Veld en het dames-senior koppel Jiska Deelen en Marije Goudriaan. Beide duo’s op D-niveau.

Als gevolg van een knieblessure van Arnold waren Arnold en Ezra gedwongen af te zien van verdere deelname. Jiska en Marije lieten geweldige oefening zien. Deze werd gewaardeerd met 31,200 punten waarmee zij als reservekoppel genoteerd staan voor de nationale eindstrijd.

Met dit resultaat is er aansluiting gevonden met het landelijk niveau. Een opsteker voor deze vrij jonge discipline binnen O&O

Lees meer over:

gymnastiek turnen acro
Deel dit bericht met je vrienden!