woensdag 23 juni 2021

Alles over Zwijndrecht

Oranjecup voor Pre-Instappers

24 april 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Voorbije zaterdag heeft de meisjesselectie individueel toestelturnen van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O deelgenomen aan de in Monster gehouden Oranjecup, een turntoernooi uitsluitend voor pré-instappers.

Emma de Man kwam van de O & O-afvaardiging het beste uit de strijd. Op het onderdeel vloer legde zij met 13,20 punten beslag op het zilver. Daarnaast turnde zij zich op het toestel sprong met 13,15 punten naar het brons.

Vera Ammerlaan turnde zich op de balk in de prijzen. Zij liet zich met 11,40 punten het brons omhangen.

Sahra Koster viel ondanks een goed geturnd toernooi net buiten het eremetaal.

Lees meer over:

meisjes selectie toestelturnen
Deel dit bericht met je vrienden!