woensdag 19 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

Droom komt uit: 'meedoen met het EK Twirlen in Kroatie'

10 april 2017

ZWIJNDRECHT - Het twirlseizoen 2016 eindigde voor 8 meiden van Twirlteam Accelerando in een fantastisch avontuur, namelijk deelname in verschillende categorieën aan de Europees Kampioenschappen twirlen dat dit weekend (13 t/m 16 april) in Porec in Kroatië zal worden gehouden.

Aan deze kampioenschappen zullen 14 landen  deelnemen. Deelname wordt voor deze meiden mogelijk gemaakt door vele sponsors, echter  4 in het bijzonder. Dit zijn de bedrijven Installatiebedrijf Leensvaar, Agro Delta, Gasterij Du Lac en Montagebedrijf W.M. Baan.

De meiden Emma Heppenhuis, Senna Baan, Kelly Franken, Tessa Veenstra, Romy Kruyt, Amber van Gelder, Desiree de Ruiter en Bonita de Ruiter willen alle sponsors hartelijk danken voor hun financiële bijdrage waardoor hun droom uit komt; meedoen met een EK. Het zal ongetwijfeld een spannend, maar bovenal geweldig avontuur zijn.

Lees meer over:

ek accelerando twirlen
Deel dit bericht met je vrienden!