vrijdag 28 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

NK in zicht voor Ritmische gymnastiekploeg

3 april 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - De meisjes ritmisch van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O hebben met hun resultaat behaald bij de in Almere gehouden 2de  plaatsingswedstrijd voor groepen uitzicht op deelname aan het Nederlands kampioenschap.

De ploeg bestaande uit Sarah Theunisse, Marieke Leeuwenstein, Noura Bouthgrit, Valerie Kroon, Daisy Felix en Myrthe van Mourik wisten in de junior-D-klasse  met de hoep/knotsoefening als eerste uit de strijd te komen. Hun compositie werd gewaardeerd met 8,283 punten. Of deze prestatie voldoende is voor NK-deelname op 13 mei in Leeuwarden horen de meisjes in de loop van volgende week.

Deze zelfde groep bond ook de strijd aan  in de junior-C-categorie. Met hun keuze-bal-oefening werden zij met 7,166 punten zevende.

Lees meer over:

o&o ritmische gymnastiek
Deel dit bericht met je vrienden!