woensdag 20 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Lammetjes op kinderboerderij de Kiboe-hoeve

21 maart 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - De lente is afgelopen week op de kinderboerderij in Zwijndrecht begonnen. De eerste dwerggeiten en lammetjes zijn geboren. Er zullen de aankomende weken nog veel meer jonge dieren geboren worden.

27 Mei is het weer schapenscheerdersfeest. Dit gaan we weer uitgebreid vieren. Er zal die dag van alles te doen zijn. Ook zal er weer een rommelmarkt gehouden worden. Hier zijn weer kramen voor te huur. Wilt u een kraam huren, geef u dan snel op voor 10 euro per kraam. Voor aanmelden en info kunt bellen of mailen naar de beheerder Q. van den Bosch, van kinderboerderij de Kiboe-hoeve.

Telefoonnummer 078-6101981/ kiboehoeve@dwgroen.nl.
Komen jullie snel bij de jonge dieren kijken? De kinderboerderij  is te vinden aan de Parklaan 7 in Zwijndrecht.

Lees meer over:

Parklaan kiboehoeve lammetjes
Deel dit bericht met je vrienden!