donderdag 28 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Locoburgemeester Jacqueline van Dongen feliciteert 60 jarig bruidspaar Biemond

13 maart 2017 (door Ton Vermeulen)

ZWIJNDRECHT - Op woensdag 8 maart bezocht locoburgemeester Jacqueline van Dongen het bruidspaar die op 28 februari jl. 60 jaar getrouwd zijn.

Meneer Jacob Biemond is geboren op 13 mei 1934 in Bleiswijk en mevrouw Cornelia Maria Biemond - van Nes is geboren op 18 mei 1935 in Zwijndrecht. Samen hebben zij 6 kinderen, 24 kleinkinderen en 6 achterkleinkinderen, waarvan één zoon in New Zeeland woont. De andere familieleden wonen iets dichterbij in Zwijndrecht. Op zaterdag 4 maart hebben zij hun jubileum gevierd met de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen, in het Palm Party House in Zwijndrecht.

Meneer en mevrouw Biemond woonden destijds op 1 kilometer afstand van elkaar, maar ontmoetten elkaar pas toen mevrouw 15 jaar was. Vanaf dat moment zijn zij elkaar beter gaan leren kennen. Mevrouw vertelt dat zij werkte als caissière bij de Albert Heijn, die toen nog op het winkelcentrum van de Passage te vinden was. Hiervoor heeft zij een opleiding gevolgd in Zaandam. Meneer Biemond is in 1957 een bedrijf aan huis begonnen. Het bedrijf was en is nog steeds gespecialiseerd in graafmachines. Inmiddels wordt dit bedrijf gerund door een zoon en één van de kleinkinderen.

Deel dit bericht met je vrienden!