zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Goede eerste test voor Bart Deurloo

6 maart 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Bart Deurloo heeft zijn eerste test richting de EK afgerond. Tijdens de American Cup in Newark (USA) eindigde hij ondanks wat foutjes knap op een vierde plaats.

Op dit zwaar bezette toernooi turnde Bart als allrounder totaal 80,165 punten bijeen. De turner van O&O Zwijndrecht begon de wedstrijd wat minder op vloer (12,500) en voltige (11,666) waar hij een val moest incasseren.

Daarna herpakte hij zich goed en turnde hij aan de ringen 13,633 punten bij elkaar, gevolgd door sprong (14,333), brug (13,400) en rekstok (14,533). Op rekstok was Bart de beste van het hele deelnemersveld. Voor Bart net geen podiumplaats maar een nette vierde plek, een keurige aanloop naar de Europese Kampioenschappen in het Roemeens Cluj eind april.

Lees meer over:

turnen bart deurloo
Deel dit bericht met je vrienden!