maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Grootste turnwinkel ter wereld onder grote belangstelling geopend

27 februari 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Turnspecialist CEK-Gymnastics heeft dinsdag onder grote belangstelling haar nieuwe onderkomen aan de Ter Steege Ring 115 in Zwijndrecht officieel  geopend. Eigenaars Enrico en Cynthia Visser hebben hiermee hun langgekoesterde droom werkelijkheid zien worden.

Met meer dan zevenduizend artikelen zoals turnpakjes, turnleertjes, turnschoentjes enz. op voorraad is het in 1999 opgestarte bedrijf uitgegroeid tot de grootste turnspeciaalzaak ter wereld. Naast de onlineverkoop was er duidelijk een grote behoefte aan een fysieke verkoopruimte.

De winkel heeft een unieke opzet gekregen. Naast een groot oppervlak met honderden verschillende turnpakjes beschikt de winkel over een gym-experience-zone,  coffee corner, free wifi en een wall of fame. Met hun grote verscheidenheid heeft CEK nu voor ieder wat wils.

De officiële opening wordt gevolgd door een speciale openingsweek. Tot en met 4 maart vinden diverse acties en events plaats (zie sociaal media). Als klap op de vuurpijl komt op zaterdag 4 maart van 13.00 tot 15.00 uur Olympisch kampioene op balk Sanne Wevers voor een handtekeningsessie.

Deel dit bericht met je vrienden!