zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Kledingkringloop opent opnieuw haar deuren op woensdag 8 maart

21 februari 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Na een aantal maanden te zijn gesloten wegens verbouwing, gaan op woensdag 8 maart de deuren weer open. We zijn erg trots op het resultaat van de verbouwde winkel. Kringloop Zwijndrecht zal verdergaan als kledingkringloopwinkel. Dit betekent dat er alleen kleding wordt verkocht. We zien dat er steeds meer kringloopwinkels in de Drechtsteden starten en willen ons onderscheiden, door ons te focussen op ons sterke punt: het verkopen van kleding.

Gewijzigde openingstijden
De winkel zal vanaf heden andere openingstijden hebben dan voorheen. Je kunt komen winkelen van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur (tussen 12.30 uur en 13.00 uur is de winkel gesloten ivm de lunch). Ook kun je er nog steeds je kleding inleveren, dit kan tijdens de openingstijden.

Opening op woensdag 8 maart
Woensdag 8 maart zal de winkel weer opengaan voor het publiek. En kun je komen struinen tussen de rekken met kleding. Nieuwsgierig naar de nieuwe winkel en het aanbod? Kom op woensdag 8 maart gezellig langs voor een bakje koffie of thee met wat lekkers.

Goede doel
Alle opbrengsten van Kledingkringloop Zwijndrecht gaan uiteraard nog steeds naar de verschillende projecten voor de kansarmen kinderen in Roemenië.

Waar: Antoni van Leeuwenhoekstraat 18 (naast de Gamma), Zwijndrecht
Openingstijden: Woensdag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00 uur
Meer informatie: www.kledingkringloopzwijndrecht.nl

Deel dit bericht met je vrienden!