donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

O&O-Dames naar Halve NK-Finale in Zierikzee

13 februari 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Bij de in Zierikzee gehouden kwartfinale hebben de 2de divisie-dames van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O uitstekend gepresteerd. Alle vier de dames wisten zich te plaatsen voor de halve NK-finale.

De beste prestatie kwam op naam van Xinga Gruis. Zij wist met 48,217 punten het zilver voor zich op te eisen, op de hielen gevolgd door haar clubgenote Renate van ’t Hof, die met een gering verschil van slechts 0,1 punt het brons pakte. Haar score kwam uit op  48,100 punten. Sabrina Weijer eindigde met 47,916 op de vierde plaats en Cynthia Kroon  met 47,025 op de zesde plaats.

Lees meer over:

dames turnen
Deel dit bericht met je vrienden!