zaterdag 29 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

Fenne Dijkstra Districktskampioen Ritmische Gymnastiek

6 februari 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Bij de in Hillegom gehouden districtskampioenschappen ritmische gymnastiek heeft Fenne Dijkstra, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, beslag gelegd op de districtstitel in de junior-B-categorie.

Fenne had een goede start met haar balcompositie. Deze werd gewaardeerd met 8.900 punten. Ook met haar hoepeloefening maakte zij indruk en werd zij beloond met 9,433 punten. Met een puntentotaal van 18,333 veroverde zij het goud. Haar clubgenote Tessa de Vroomen draaide ook een uitstekende wedstrijd. Met een totaalscore van 17,450 eiste zij het brons voor zich op. In deze categorie werd Rosalie van den Berg met 16.00 punten zesde, evenals Noa Reijmers die met 17.80 punten bij de senioren-B als zesde uit de strijd kwam.

Voor Jada Snikkers was er ook een zesde plaats weggelegd. Zij noteerde een totaalscore van 15,567 en had haar strijd in de pré-junioren-B categorie.

In de hoogste categorie senior-A was O & O vertegenwoordigd door Estée Kraaijeveld. Met 17,416 pnt. eindigde zij op een zeer verdienstelijke vijfde plaats.

Deel dit bericht met je vrienden!