maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

De Hartstichting zoekt collectanten in Zwijndrecht

6 februari 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Van 2 t/m 8 april 2017 vindt de jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting plaats, de Hartweek. Om deze 50ste collecte tot een succes te maken, is de Hartstichting juist dit jaar op zoek naar zoveel mogelijk nieuwe collectanten. Om samen nog meer geld op te halen voor innovatief onderzoek naar hart- en vaatziekten.

Tijdens de Hartweek vraagt de Hartstichting het publiek om donaties voor de strijd tegen hart- en vaatziekten. Dit jaar is een bijzonder jaar, want het is de 50ste collecte. Met de collectes heeft de Hartstichting veel geld opgehaald waarmee enorme prestaties zijn geleverd op het gebied van onderzoek, voorlichting, patiëntenzorg en belangenbehartiging. De Hartstichting heeft veel bereikt, maar we zijn er echter nog lang niet. Daarom wil de Hartstichting elke dag werken aan oplossingen waarmee we hart- en vaatziekten kunnen verslaan. Dankzij de inzet van collectanten, kunnen we grote doorbraken realiseren.

Meld je aan
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via Ton Gerrits (ton.gerrits@upcmail.nl of 06-27302251). Of via www.hartstichting.nl/wordcollectant of bel met 070 - 315 56 95.

Wat doet de Hartstichting?
Er zijn nu 1 miljoen hart- en vaatpatiënten in ons land. Aan hart- en vaatziekten overlijden per dag ruim 100 mensen. Dagelijks komen 1000 mensen met hart- en vaatziekten in het ziekenhuis terecht. De preventie, behandeling en genezing van de ziekte is de belangrijke missie van de Hartstichting. Wij strijden tegen hart- en vaatziekten, een van de belangrijkste doodsoorzaken in ons land, door financiering van onderzoek, voorlichting over een gezonde leefstijl en het realiseren van innovaties in de zorg.

Deel dit bericht met je vrienden!