maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Van Zessen Financiële Diensten uit Zwijndrecht verkrijgt 40ste Hypotrust Trust Expert

1 februari 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Op donderdag 26 januari overhandigden Raymond van Hemert (rechts op foto) en Brian Ploeg (links op foto) het Trust Expert certificaat aan Michel van Zessen van Van Zessen Financiele Diensten.

Hypotrust heeft deze week haar 40ste Trust Expert mogen verwelkomen. Van Zessen Financiele Diensten uit Zwijndrecht scoorde positief in de audit en mag zich hierdoor Hypotrust Trust Expert noemen. De status van Trust Expert maakt onderdeel uit van het kwaliteitsprogramma van Hypotrust. In dit programma zijn er meerdere statussen te behalen waarvan de Trust Expert de hoogste is.

Lees meer over:

kwaliteit financien certificaat
Deel dit bericht met je vrienden!