maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Heugels en bloemen voor vijf voormalig Stichting Oranjecomité Zwijndrecht leden

30 januari 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Donderdag 26 januari 2017 zette burgemeester Dominic Schrijer vijf mensen in het zonnetje voor o.a. hun werkzaamheden voor de voormalige 'Stichting Oranjecomité Zwijndrecht'. Drie van hen werden onderscheiden met de Zwijndrechtse erepenning 'De Heugel'. 

Mevrouw Yvonne Luijcx-Zuidwegt ontving de heugel voor haar werkzaamheden als bestuurslid van de stichting voor meer dan 22 jaar. De heer Jan van Gortel ontving ook een heugel voor zijn 24 jaar als bestuurslid bij de stichting, zijn 24 jaar als ceremoniemeester bij de 4 en 5 mei plechtigheden, als bestuurslid van het Noordparkfestival en als één van de initiatiefnemers van het jongerenevenement 'Wattan'. De heer Kees Schilten mocht een heugel in ontvangst nemen voor zijn 15 jaar als bestuurslid van de stichting en bestuurslid van het Noordparkfestival.

Mevrouw Marianne Gödden werd bedankt door de burgemeester voor haar jarenlange inzet voor de voormalige stichting waar zij allerlei hand- en spandiensten verrichtte. De heer Wim Nouwen ontving bloemen namens zijn overleden echtgenote Hanny Nouwen. Ook zij was jarenlang een drijvende kracht in de voormalige stichting.

Deel dit bericht met je vrienden!