zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

O&O turnsters op Ere-schavot in Hellevoetsluis

30 januari 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Bij de in Hellevoetsluis gehouden 2de districtsplaatsingswedstrijd  individueel toestelturnen voor meisjes en dames heeft de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O beslag weten te leggen op zes podiumplaatsen.

Bij de instappers-N2 wist Suzanne Esmeijer met 51,225 punten beslag te leggen op het zilver. Anouk Tieman kwam tot een gelijke prestatie in de categorie pupil-2-N3. Haar score bedroeg 51,825 punten.
Ilse Standhardt ging eveneens voor het zilver. Zij kwam tot dit resultaat in de pupil-1-N3-klasse. Milou van Schijndel turnde haar wedstrijd  in de jeugd-1-N4-categorie. Ook zij kwam als tweede uit de strijd completeerde de zilveren medaillereeks.

Bij de junioren van de 3de divisie pakte Britta Schipper het brons en in de klasse pupil-2-N3 was de deelname zo groot dat voor de vierde plaats ook een medaille ter beschikking was gesteld. Deze werd op geëist door Morgan van Kriekingen.

Lees meer over:

turnen O&O gymnastiek
Deel dit bericht met je vrienden!