woensdag 20 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Win de lekkerste hamburger van Nederland op ATOS Radio

30 januari 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHTSE WAARD - Dennie Soffree van Restaurant Soffree on fifty-four uit Oud-Beijerland is de winnaar van de vakwedstrijd ‘De Lekkerste Hamburger van Nederland’. Hij heeft deze wedstrijd begin van deze maand gewonnen op de Horecava in Amsterdam. ATOS Radio heeft hem uitgenodigd om maandagavond 6 februari in het radioprogramma ‘Met De Fonkert’, live zijn ‘BZN-burger’ in de uitzending te komen bereiden.

Raadslid Martijn Bosman van Algemeen Belang Zwijndrecht heeft zijn komst naar de studio toegezegd. Hij wil namens de gemeenteraad graag de lekkerste burger van het land komen proeven.

Luisteraars van het radiostation wordt ook de kans gegund om hierbij te zijn, namelijk via een winactie. Zij kunnen eenvoudig een e-mail sturen naar info@atosrtv.nl met daarin naam en telefoonnummer. De gelukkige winnaar krijgt persoonlijk bericht als hij/zij heeft gewonnen.

“Met de Fonkert” is elke maandagavond te beluisteren van 20.00 tot 21.00 uur in de vernieuwde ATOS programmering en wordt gepresenteerd door Marco de Fonkert.

Lees meer over:

atos radio algemeen belang
Deel dit bericht met je vrienden!